Εκθετήρια

Δημιουργήστε ενα υπέροχο σύγχρονο κατάστημα, στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς

Η εταιρία ΓΕΜΙΣΤΟΣ ασχολείται με την παραγωγή συστημάτων εξοπλισμού καταστημάτων, και γραφείων . Κυριότερα προϊόντα μας είναι: ράφια καταστημάτων ραφιέρες , ράφια σταντ , εξοπλισμοί καταστημάτων, επαγγελματικά ράφια, ράφια μεταλλικά έπιπλα ράφια μεταλλικά ράφια ξύλινα έπιπλα καταστημάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά έτοιμων προτάσεων για το κατάστημα σας ή να ζητήσετε από την σχεδιαστική μας ομάδα να σχεδιάσει τα ράφια του καταστήματος σας, αποκλειστικά για τις ανάγκες σας. Σχεδιάζουμε ένα προς ένα όλα τα ράφια του καταστήματός σας στους χρωματισμούς και στο μέγεθος που επιθυμείτε και παρουσιάζουμε σε τρισδιάστατη απεικόνιση την μορφή που θα πάρει το κατάστημα σας.

Εκθετήριο ρολογιών

Η κατασκευή των επίπλων του εκθετηρίου έγινε κυρίως απο λακαριστό MDF σε απόχρωση μάυρου σατινε. Χρησιμοποίηθηκαν επίσης ανοξείδωτες σατινέ επενδύσεις καθώς και ανθρακόνημα.

Κάθε εκθετήριο φωτίζεται απο 4 ταινίες led 18w απόχρωσης 6000Κ η οποία θεωρείται ιδανική για το φωτισμό ρολογιών.

Εκθετήριο κοσμημάτων

Το έργο αποτελείται από πολλαπλές συνθέσεις γυάλλινων και κρυστάλλινων βιτρινών με περιμετρική μεταλλική κορνίζα, συρτάρια, ράφια και πάγκους από ανάγλυφη μελαμίνη./p>

Όλες η βιτρίνες διαθέτουν φωτισμό ed18w απόχρωσης 4000Κ που θεωρείται ιδανική για προβολή ασημένιου κσμήματος.

εκθετηρια καταστηματων εκθετηρια καταστηματων εκθετηρια καταστηματων εκθετηρια καταστηματων
εκθετηρια