Επίπλωση καταστήματος με καλλυντικά

Benlux Paris

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μια ξεχωριστή ενότητα καλλυντικών εντός καταστήματος parafarmacy προϊόντων στο κέντρο του Παρισίου.

Στο project αυτό λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου επιλέξαμε επιφάνειες απόχρωσης λευκού μαρμάρου CLEAF σε συνδυασμό με ανοξείδωτά στοιχεία με κατεργασία super mirror για το βέλτιστο δυνατό φινίρισμα. Τα προϊόντα προβάλλονται πάνω σε κρυστάλλινα ράφια με περιμετρική λευκή βαφή κάτω από την οποία έχουν τοποθετηθεί ταινίες led με προφίλ αλουμινίου. Για τις ανάγκες εξυπηρέτησής των πελατών κατασκευάσαμε κεντρικούς πάγκους βιτρίνες με τα ίδια υλικά και κρυφό φωτισμό. Το έργο κατασκευάστηκε εντός 30 ημερών και παραδόθηκε από το συνεργείο μας στο μεγαλύτερο DUTY FREE κατάστημα στο Παρίσι.


Ημερομηνια:
Ιαν, 2019
Πελατης:
Benlux
anakainisi katastimatos

Βασικό στοιχείο στο νέο αυτό κατάστημα είναι οι ανοξείδωτοι σκελετοί με ειδική κατεργασία σε super mirror φινίρισμα. Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μεταλλική κατασκευή που αφορά τη προβολή προιοιντων ενώ διαθέτουμε τον ανάλογη τεχνογνωσία και το μηχανολογικό εξοπλισμό που μας επιτρέπουν τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φινιρίσματος για κάθε εφαρμογή.

ραφια καλλυντικών
ραφια καλλυντικών

Για την επίπλωση του καταστήματος parafarmacy επιλέξαμε σύγχρονα υλικά όπως η πλάτη σε απόχρωση λευκού μαρμάρου η οποία συνδυάζεται αρμινικά με τα ανοξείδωτα μεταλλικά στοιχεία. Για τις ανάγκες αποθήκευσης των προϊόντων κατασκευάστηκαν συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς στο κάτω μέρος των εκθετηρίων

Για τον φωτισμό των προϊόντων τοποθετήσαμε μη εμφανη προφίλ led στους μεταλλικούς σκελετούς των ραφιών. Η εφαρμοργή των προφίλ έγινε με τρόπο που αναδεικνύει τόσο το προϊόν όσο και τη πλάτη μαρμάρου ενώ οι ταινίες δεν είναι εμφανής από το ΄χώρο πώλησης.

ραφια καλλυντικων
ραφια καλλυντικων

Για την εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε πάγκους-βιτρίνες με ανοξείδωτο σκελετό και εσωτερικό φωτισμό led. Τα ράφια τους σχεδιάστηκαν σε διάσταση που επιτρέπει τη σωστή προβολή των προϊόντων ενώ ειδική συρόμενη κατασκευή τοποθετήθηκε στη βάση των βιτρινών.

Τα ράφια του καταστήματος σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από tempered κρύσταλλο με περιμετρική βαφή λάκας. Η τεχνική αυτή μας προφέρει ένα φίνο φινίρισμα και επιπλέον συμβάλει στην μη εμφανή τοποθέτηση των προφίλ φωτισμού καθώς και στην ανάδειξη των επιφανειών μαρμάρου.

ραφιερες βιτρίνες καταστηματων

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του έργου