Ανακαίνιση καταστήματος με ιατρικά είδη

Βιορυθμός

Η εταιρία μας ανέλαβε το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση ενός Project που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως από μία εκ των μεγαλύτερων πολυεθνικών εταιριών στο χώρο της υγείας.

Συγκεκριμένα σχεδιάσαμε και διαμορφώσαμε το πρώτο Βιορυθμός Βιορυθμός σε ένα κτήριο ορόσημο της πρωτεύουσας, τον Πύργο των Αθηνών. Αφού αναλύθηκαν διεξοδικά οι στόχοι του συγκεκριμένου concept μελετήσαμε και σχεδιάσαμε το χώρο συνδυάζοντας της λειτουργικές ανάγκες του καταστήματος με το branding της Βιορυθμός με βασικό σκοπό την δημιουργία ενός χώρου φιλόξενου προς τους ανθρώπους με διαβήτη. Το κατάστημα σχεδιάστηκε ανακαινίσθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου από την εταιρία μας εντός 50 ημερών. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της Βιορυθμός Hellas για την άψογη συνεργασία και οφείλουμε να τους συγχαρούμε για την απόλυτη αφοσίωση τους στους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη.


Ημερομηνια:
Ιουν, 2019
Πελατης:
Βιορυθμός
anakainisi katastimatos

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο σχεδιασμό της οροφής σε συνδυασμό με το φωτισμό του κυρίως χώρου. Σχεδιάσαμε και τοποθετήσαμε εντοιχισμένο γραμμικό φωτισμό ενώ τοποθετήθηκαν και ειδικοί εστιακοί προβολείς. Επιπλέον ο κρυφός RGB φωτισμός προσφέρει ένα διακριτικό περιμετρικό φωτισμό στα χρώματα της εταιρίας .

φωτισμος καταστηματος
παγκος καταστηματος

Στο κέντρο του Βιορυθμός σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε τη reception του καταστήματος με χαραγμένο το λογότυπο Βιορυθμός πάνω σε επιφάνεια corian. Ξύλινες 3D λεπτομέρειες «αγκαλιάζουν» τη κατασκευή περιμετρικά.

Για το παιδικό τμήμα του χώρου σχεδιάσαμε μια ειδική κατασκευή από δρυς και λακαριστό MDF. Τοποθετήθηκαν επίσης βάσεις στήριξης για τα tablet για την ψυχαγωγία των μικρών επισκεπτών.

κεντρικες ραφιερες ανακαινιση καταστηματων
stand proiontwn καταστηματω ανακαινιση

Για τις ανάγκες προβολής των αξεσουάρ σχεδιάστηκαν ειδικά επίτοιχα εκθετήρια με κρυφό περιμετρικό φωτισμό. Επιπλέον κατασκευάστηκαν κουρμπαριστά δρύινα ράφια ανάλογου σχήματος.

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε κεντρικούς πάγκους από corian με δρύινες λεπτομέρειες. Τοποθετήθηκε κρυφός φωτισμός στο κάτω μέρος της κατασκευής με εύκαμπτες ταινίες led.

pagkos corian
stand pagkos

Ειδικές αντικλεπτικές βάσεις τοποθετήθηκαν στα κεντρικά εκθετήρια τόσο για τη προβολή των προϊόντων όσο και για τη χρήση tablet με ενημερωτικό περιεχόμενο από τους επισκέπτες του χώρου.

Τοποθετήθηκε ειδικό κρύσταλλο τεχνολογίας smartglass για τον διαχωρισμό συγκεκριμένου χώρου. Το κρύσταλλο αυτό μετατρέπεται από διάφανο σε αμμοβολή με το πάτημα ενός κουμπιού χάρις στην περιεκτικότητα του σε ειδικούς κρυστάλλους και είναι από τις πρώτες φορές που τοποθετείται στη χώρα μας.

smartglass
eswterikes epigrafes

Για τη προβολή στοιχείων του branding της εταιρίας , κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε εσωτερικές επιγραφές με ακρυλική επικάλυψη.

Δρύινα δοκάρια τοποθετήθηκαν σε σημεία της οροφής και συνδυάστηκαν με γραμμικά φωτιστικά led ενώ και τα στόμια του κλιματισμού ακολουθούν τις ίδιες γραμμές. Επιπλέον στους χώρους των γραφείων τοποθετήθηκαν γυάλινα χωρίσματα με ασύμμετρες λωρίδες αμμοβολής.

diakosmisi katastimatos
3d grammata

Για τις ανάγκες εσωτερική σήμανσης και επικοινωνίας κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε άκρυλικά γράμματα με επίστρωση στα χρώματα της Βιορυθμός

Κεντρικό σημείο για την εσωτερική επικοινωνία αποτελεί ο δεξιός τοίχος που κατασκευάσαμε εξαρχής. Δημιουργήθηκε συγκεκριμένη εσοχή για την υποδοχή digital monitor και και επιπλέον τοποθετήθηκαν συγχρονα frameless Lightbox με εκτυπώσεις HD σε καμβά. Πίσω από το τοίχο κατασκευάσαμε τη δρύινη σκάλα που οδηγεί προς το χώρο των γραφείων της εταιρίας.

skala katastimatos
epigrafi-katastimatos

Οι εξωτερικές επιγραφές Βιορυθμός DIABETES.SHOP κατασκευάστηκαν με μεταλλικά γράμματα και πλέξιγκλας με εσωτερικό φωτισμό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του έργου