Ανακαίνιση Καταστημάτων

Η ανακαίνιση ενός καταστήματος είναι κρίσιμη για την αύξηση των πωλήσεων, καθώς δημιουργεί ένα ελκυστικό και σύγχρονο περιβάλλον που προσελκύει περισσότερους πελάτες. Η ανανεωμένη εμφάνιση βελτιώνει την εμπειρία αγορών, ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών και διαφοροποιεί το κατάστημα από τον ανταγωνισμό, οδηγώντας σε αυξημένες πωλήσεις και κερδοφορία.

Συνέπεια και Χρόνος Παράδοσης

Στην εταιρεία μας, η συνέπεια και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων είναι οι βασικές μας προτεραιότητες. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του καταστήματός τους εντός του συμφωνηθέντος χρόνου. Για αυτόν τον λόγο, δίνουμε μεγάλη έμφαση στον προγραμματισμό και την οργάνωση του έργου, εξασφαλίζοντας ότι κάθε βήμα της ανακαίνισης προχωράει βάσει του πλάνου, χωρίς καθυστερήσεις. Με την εμπειρία και την εξειδίκευση της ομάδας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το έργο σας θα παραδοθεί στην ώρα του, όπως ακριβώς το έχουμε συμφωνήσει.

Ανακαίνιση καταστηματων στην Αθήνα
Ανακαίνιση καταστηματων στην Αθήνα

Ανταγωνιστικές Τιμές

Η ανακαίνιση του καταστήματός σας δεν πρέπει να είναι μια δαπανηρή διαδικασία. Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ανακαίνισης σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Εξετάζουμε λεπτομερώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ώστε να προσφέρουμε λύσεις που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Οι διαφανείς τιμολογιακές μας πρακτικές και η άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας εξασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στον τελικό λογαριασμό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αξία για τα χρήματα σας, προσφέροντας άριστα αποτελέσματα.

Καινοτόμο Design

Το design του καταστήματός σας είναι η πρώτη εντύπωση που θα κάνουν οι πελάτες σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες που εργάζονται μαζί σας για να δημιουργήσουν μοναδικά και λειτουργικά σχέδια που ξεχωρίζουν. Από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική υλοποίηση, φροντίζουμε να ενσωματώσουμε τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, ενώ παράλληλα ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δημιουργική προσέγγιση μας, εγγυόμαστε ότι το ανακαινισμένο κατάστημά σας θα αποτελεί σημείο αναφοράς και θα προσελκύει πελάτες.

Ανακαίνιση καταστηματων στην Αθήνα

01

Ιδέα &
Concept :

Μας περιγράφετε απλά την ιδέα σας και μας παρέχετε τις απαραίτητες πληροφορίες για το χώρο σας. Τα υπόλοιπα τα αφήνετε σε εμάς.

02

Προσχέδιο &
Εκτίμηση κόστους :

Σας παρουσιάζουμε μια πρώτη σχεδιαστική προσέγγιση καθώς και μια εκτίμηση του κόστους.

03

3D
Παρουσίαση:

Σας παρουσιάζουμε όλες τις ιδέες και τις προτάσεις μας σε τρισδιάστατα σχέδια. Ανάλυση όλων των στοιχείων που αφορούν την αισθητική του χώρου

04

Κατασκευή
Επίπλωσης:

Κατασκευάζουμε οτιδήποτε αφορά την επίπλωση του καταστήματός σας στο εργοστάσιο μας και παραδίδονται στο χώρο σας από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

05

Υλοποίηση εργασιών
Στο χώρο :

Εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν τις απαραίτητες εργασίες στο χώρο σας με επαγγελματισμό και πρσυλοση στο ποιοτικό αποτέλεσμα.

06

Παράδοση έργου
Στο χώρο :

Σας παραδίδουμε το νέο σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Καλέστε τώρα

Γιατί εμάς

Εξειδίκευση στους επαγγελματικούς χώρους:
Η εταιρία μας ασχολείται αποκλειστικά με την ανακαίνιση καταστημάτων και γραφείων διαθέτοντας μεγάλη τεχνογνωσία τόσο στο σχεδιασμό του εκάστοτε χώρου και τον καθορισμό των αναγκών του, όσο και στις απαραίτητες εργασίες και κατασκευές του.

Εξειδικευμένη Προσέγγιση σε κάθε project :
Εργαζόμαστε πάνω στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε Project ξεχωριστά, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στο επιθυμητό ύφος και τις ανάγκες σας, με σκοπό τη δημιουργία ενός ευχάριστου και λειτουργικού χώρου που θα αναδεικνύει την εταιρική σας ταυτότητα.

Καθετοποιημένη διαδικασία ανακαίνισης:
Σχεδιάζουμε εξαρχής το κάθε έργο και υλοποιούμε στο εργοστάσιο μας το μεγαλύτερο μέρος των κατασκευών μας, ενώ εξειδικευμένοι τεχνικοί και συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τις απαραίτητες εργασίες στο χώρο σας.

Νέες ιδέες, σύγχρονα υλικά :
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλες τις τάσεις του interior design αναζητώντας σύγχρονες ιδέες και υλικά που εφαρμόζουμε σε κάθε project !

Υπευθυνότητα:
Τηρούμε πάντα τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα και τον προϋπολογισμό σας παρέχοντας το μέγιστό δυνατό αποτέλεσμα για κάθε έργο.

Ανακαίνιση καταστηματων
Κατασκευή νέων γραφείων
Ανακαίνιση Καινούργιων γραφείων

Επιλεγμένες εργασίες

Oblivision

KORRES

Διαμόρφωση Καταστήματος

Ανακαίνιση καταστήματος υποδημάτων

Moschoutis

Ολική Ανακαίνιση καταστήματος

erga kataskeyis katastimaton

Diabetes Shop

Ολική Ανακαίνιση καταστήματος

Ανακαίνιση καταστήματος υποδημάτων Flower Kickz

Flower Kickz

Ολική Ανακαίνιση Καταστήματος

Oblivision

Ahava

Επίπλωση Καταστήματος

Oblivision

Benlux

Επίπλωση Καταστήματος

Oblivision

Βιορυθμός

Ολική Ανακαίνιση Καταστήματος

Oblivision

Adidas

Διαμόρφωση Καταστηματος Αθλητικών Ειδών

Oblivision

Hugo Boss

Κατασκευή Εκθετηρίου

Oblivision

MG Manager

Ολική Ανακαίνιση Καταστήματος

48
Χρονια Εμπειριας
930
ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
73
ΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
16
ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον επαγγελματικό σας χώρο. Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.