Διακόσμηση καταστημάτων

Δημιουργήστε ενα υπέροχο σύγχρονο κατάστημα, στη πιο οικονομική τιμή της αγοράς

Έχετε βαρεθεί το κατάστημα σας να έχει την ίδια όψη εδώ και αρκετά χρόνια; Έχετε συνεχώς φρέσκιες ιδέες και θέλετε το κατάστημα σας να ακολουθεί πάντα σύγχρονα σχεδιαστικά πρότυπα;

Η εταιρεία Γεμιστός εξειδικεύεται στην διακόσμηση παλαιών και νέων καταστημάτων. Μπορεί μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας και της τρισδιάστατης απεικόνισης να σας παρουσιάσει πολλές εναλλακτικές προτάσεις για το πως μπορεί να διακοσμηθεί το κατάστημα σας.

Μελετη διαθεσιμου χωρου καταστηματος

Τηλεφωνήστε μας στο 210 4115571 - 210 4101055 και ένας έμπειρος υπάλληλος μας θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχει να κάνει με την ανακαίνιση του καταστήματός σας.

διακοσμηση ανακαίνιση καταστηματων

Μελετη εργονομιας καταστηματος

Σύντομα η ομάδα μελέτης χώρου καταστημάτων, θα είναι κοντά σας να γνωριστείτε, να μετρήσουν τον χώρο και να σας προτείνουν την βελτιστη λύση για την ανακαίνιση του καταστηματός σας.

διακοσμηση καταστηματων

Τρισδιαστατη παρουσιαση καταστηματος

Θα μελετήσει την εργονομία του χώρου, θα φτιάξει την κάτοψή του καταστημάτός σας, και θα συζητήσετε μαζί τα σχέδια για την τέλεια λειτουργικότητα του.

διακοσμηση καταστηματων

Διακόσμηση Καταστημάτων

Βιτρίνες κοσμηματοπωλείου SAVIDIS

Το έργο παραγματοποιήθηκε στο κοσμηματοπωλείο SAVIDIS στην Ερμού. Περιλαμβάνει την κατασκευή εκθετήριου ρολογιών απο λακαριστό MDF και ανοξείδωτες σατινέ επενδύσεις καθώς και επενδύσεις από ανθρακόνημα.

Για τη σήμανση των κατασκευών τοποθετήθηκαν ανάγλυφα λογότυπα από πλέξιγκλας καθώς και ψηφιακή εκτύπωση στον πάγκο εξυπηρέτησης.

Βιτρίνες καταστήματος Silver House

Το έργο περιλαμβάνει τη σύνθεση γυάλλινων βιτρινών με περιμετρική μεταλλική κορνίζα, συρτάρια και πάγκο μελαμίνης, καθώς και την κατασκευή κρυστάλλινων βιτρινών-κύβων.

Επιπλέον, έγινε κατασκευή επιγραφής από γράμματα PVC 10χιλ βαμμένα σε χρώμα μαύρο σατινέ.