Το προφίλ μας

Η εταιρία ΓΕΜΙΣΤΟΣ ασχολείται με μεράκι και συνέπεια στο χώρο της διακόσμησης και της επίπλωσης καταστημάτων από το 1974.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την σύγχρονη αισθητική, βρίσκονται σε θέση να σας παρουσιάσουν νέες καινοτόμες προτάσεις, προσαρμοσμένες πάντα στις δικές σας απαιτήσεις και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς.

Οι σύγχρονες και εργονομικές προτάσεις της σχεδιαστικής μας ομάδας , καθώς και η τεχνογνωσία του προσωπικού της, αποτελούν βασικές παραμέτρους που μας οδηγούν στην επιτυχία κάθε έργου.

Διαχρονικές συνθέσεις προσαρμοσμένες στο είδος και το ύφος των προϊόντων, πρωτοποριακές λύσεις με νέες τεχνικές και μοντέρνο σχεδιασμό, σχεδιαστικές προτάσεις που δίνουν ξεχωριστό στυλ και προσωπικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η έμπειρη σχεδιαστική ομάδα μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το κατάστημα σας σε χώρο ιδιαίτερης ακτινοβολίας και αισθητικής.

Η εταιρία ΓΕΜΙΣΤΟΣ μοναδική στο χώρο της επίπλωσης καταστημάτων, σας προκαλεί να γνωρίσετε τις δελεαστικές της προτάσεις και τις ασυναγώνιστες τιμές της.