anakainisi  katastimatos me tsantes

Επίπλωση καταστήματος με τσάντες Coach στο Παρίσι. Σχεδιασμός & Κατασκευή.

Κατά το σχεδιασμό του project αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μαύρα μεταλλικά στοιχεία σε συνδυασμό με επιφάνειες απόχρωσης μαρμάρου που συνάδουν στο branding του οίκου Coach. Για τις μεταλλικές επιφάνειες επιλέξαμε την βαφή λάκας με ειδική επεξεργασία προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό φινίρισμα. Τα προϊόντα του οίκου προβάλλονται πάνω σε κρυστάλλινα ράφια με μαύρο μεταλλικό σκελετό και φωτίζονται από ειδικά προφίλ led 4000Κ. Για την ενσωμάτωση των προφίλ εφαρμόστηκε περιμετρική βαφή στα κρύσταλλα. Για την σήμανση COACH κατασκευάσαμε 3D ανάγλυφα γράμματα με baclit φωτισμό πάνω σε μαύρη λακαριστή επιφάνεια. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του project εγινε εξ ολοκλήρου από την εταιρία μας και παραδόθηκε εντός 30 ημερών από το σηνεργείο μας στη περιοχή του Λούβρου στο Παρίσι.

“Στο κέντρο του Παρισίου δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό χώρο για την προβολή τσαντών ενός εκ των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως, του οίκου COACH.”

Ανοξείδωτοι σκελετοί

Βασικό στοιχείο στο νέο αυτό κατάστημα είναι οι ανοξείδωτοι σκελετοί με ειδική κατεργασία σε super mirror φινίρισμα. Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μεταλλική κατασκευή που αφορά τη προβολή προιοιντων ενώ διαθέτουμε τον ανάλογη τεχνογνωσία και το μηχανολογικό εξοπλισμό που μας επιτρέπουν τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φινιρίσματος για κάθε εφαρμογή.

Τα μεταλλικά στοιχεία της κατασκευής βάφτηκαν με τεχνική λάκας σε μαύρη satine απόχρωση σύμφωνα με το branding της εταιρίας COACH. Η τεχνική αυτή σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο συμβατικό τρόπο βαφής προσφέρει το βέλτιστο δυνατό φινίρισμα με ιδιαίτερη αντοχή για την εμπορική χρήση του χώρου.

anakainisi katastimatos
Για το φόντο προβολής των τσαντών COACH επιλέξαμε επιφάνειες λευκού μαρμάρου της κορυφαίας στο κόσμο εταιρίας CLEAF. Μελετήσαμε επίσης με ιδιαίτερη προσοχή τον φωτισμό της κατασκευής προκειμένου να μην υπάρχουν σκιάσεις στις επιφάνειες μαρμάρου αλλά και να επιτύχουμε το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη προβολή των τσαντών.

Γυάλινα ράφια securit

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε γυάλινα ράφια securit με περιμετρική λευκή βαφή λάκας. Η τεχνική αυτή μας προφέρει ένα φίνο φινίρισμα και επιπλέον συμβάλει στην μη εμφανή τοποθέτηση των προφίλ φωτισμού καθώς και στην ανάδειξη των προϊόντων σε σχέση με το φόντο λευκού μαρμάρου.

3d μεταλλικά γράμματα με ακρυλική πλάτη και κρυφό φωτισμό.

Για τις ανάγκες σήμανσης του λογότυπου COACH σχεδιάσαμε και τοποθετήσαμε 3d μεταλλικά γράμματα με ακρυλική πλάτη και κρυφό φωτισμό. Το λογότυπο τοποθετήθηκε πάνω σε μαύρη λακαριστή πλάτη.

Για τον δειγματισμό των τσαντών αλλά και για την εξυπηρέτηση των αναγκών αποθήκευσης των προϊόντων κατασκευάσαμε πόρτες από καθρέπτη με περιμετρική βαφή λάκας σε μαύρη απόχρωση.

 anakinisi katastimatos me tsantes kai dermatina eidi
 anakinisi katastimatos me tsantes kai dermatina eidi