Επίπλωση καταστήματος με παραδοσιακά προϊόντα

Αργουδέλης

Στο κέντρο του Πειραιά σχεδιάσαμε και διαμορφώσαμε το νέο κατάστημα της μεγαλύτερης εταιρίας στο χώρο των παραδοσιακών εδεσμάτων.

Ο σχεδιασμός του χώρου έγινε λαμβάνοντας υπόψη την εταιρική ταυτότητα καθώς και την ιστορία της συγκεκριμένης εταιρίας. Για το λόγω αυτό επιλέχθηκαν νέοι χρωματισμοί που παραπέμπουν σε vintage ύφος σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία. Η επίπλωση του καταστήματος σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εντός 10 ημερών και παραδόθηκε σε μια ημέρα στο κατάστημα. Ευχαριστούμε την εταιρία ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία.


Ημερομηνια:
Μαρτ, 2018
Πελατης:
Αργουδέλης
anakainisi katastimatos

Για την προβολή των προϊόντων σχεδιάσαμε εκθετήρια που συνδυάζουν τη vintage απόχρωση ξύλου με το μεταλλικό στοιχείο. Η εταιρία μας συνεργάζεται με όλες τις εταιρίες ξυλείας και διαθέτει μεγάλη ποικιλία ξύλων σε ανάλογους χρωματισμούς.

ραφιερα προιοντων ράφια
ραφια καταστηματος ntoulapia

Για τις ανάγκες αποθήκευσης κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε ντουλάπια στα χαμηλά μέρη των εκθετηρίων

Tο ταμείο του καταστήματος λειτουργεί ως χώρος συσκευασίας αλλά και ως χώρος προβολής χάρις στα εξωτερικά ράφια που τοποθετήθηκαν.

ταμείο του καταστήματος
βιτρινες καταστηματων ανακαινιση

Για τη βιτρίνα του καταστήματος σχεδιάσαμε και τοποθετήσαμε λιτές κατασκευές προβολής σε συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. Η βιτρίνες σχεδιάστηκαν ως συμπληρωματικά στοιχεία της εσωτερικής επίπλωσης του καταστήματος η οποία αποτελεί το βασικό στοιχείο στη συνολική αισθητική του χώρου.

Το μέταλλο έχει εξελιχθεί σε βασικό στοιχείο στην εσωτερική διακόσμηση των καταστημάτων καθώς συνδυαστικά με άλλα υλικά προσφέρει μια άρτια αισθητικά εικόνα και αποτελεί εξαιρετικά ανθεκτική λύση για τις χρήσεις ενός εμπορικού χώρου. Η εταιρία μας κατασκευάζει βάσει σχεδίου μεταλλικές κατασκευές σε άψογο φινίρισμα και απεριόριστους χρωματισμούς.

μεταλλικές κατασκευές

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του έργου