Επίπλωση καταστήματος με παραδοσιακά προϊόντα

Evonon

Στη περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα αναλάβαμε το σχεδιασμό και την επίπλωση του καταστήματος παραδοσιακών ειδών «Εύωνον» σε ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικά κτήριο.

Κατά τη σχεδίαση του καταστήματος και αφού επιλέχτηκε προσεκτικά η χωροθέτηση των προιοντων, δόθηκε έμφαση στην ευελιξία των συστημάτων προβολής καθώς και στον στοχευμένο φωτισμό των ραφιών. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν ενσωματωμένα προφίλ led στα ράφια χωρίς καλωδίωση κάτι που επιτρέπει τη μετακίνηση τους με μια κίνηση. Τέλος για την επίπλωση του καταστήματος επιλέχθηκαν διακριτικοί χρωματισμοί σε απόχρωση δρυς σε συνδυασμό με λίγα μεταλλικά στοιχεία ηλεκτροστατικής βαφής.


Ημερομηνια:
Μαρτ, 2018
Πελατης:
Evonon
anakainisi katastimatos

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε φωτιζόμενα ράφια χωρίς καλωδίωση ώστε να μπορούμε να αυξομειώνουμε το ύψος τους με μια κίνηση. Ο φωτισμός ο οποίος επιτυγχάνεται με ενσωματωμένες ταινίες led συμβάλει στην ελκυστικότερη προβολή και την ανάδειξη των συγκεκριμένων προϊόντων. Επιπλέον τοποθετήθηκε μια διακριτική μεταλλική κατασκευή ανάμεσα στα ράφια για τις ανάγκες κατηγοριοποίησης των εμπορευμάτων ενώ στο άνω μέρος των ραφιών τοποθετήθηκαν ντουλάπια με ανακλινόμενες πόρτες.

φωτιζόμενα ράφια
ραφια καταστηματος για τουριστικά ειδη

Για τις ανάγκες προβολής των παραδοσιακών σκευασμάτων κατασκευάσαμε εκθετήρια με φωτιζόμενα ράφια. Ο φωτισμός των ραφιών επιτυγχάνεται με ενσωματωμένη ταινία led και χωρίς καλωδίωση. Η τεχνική αυτή μας επιτρέπει την αυξομείωση του ύψους των ραφιών με μια κίνηση. Για τον διαχωρισμό των κατηγοριών κατασκευάσαμε πλαϊνά πάχους 4εκ.

Για την προβολή των κρεμαστών προϊόντων κατασκευάσαμε πάνελ (slat) στις ανάλογες διαστάσεις και τα χρώματα του χώρου. Τα πάνελ αποτελούν ιδανική λύση για κρεμαστά προϊόντα αλλά προσφέρουν επιπλέόν ευελιξία καθώς υποδέχονται ράφια και άλλα εξαρτήματα προβολής.

πανελ για ανακαινιση καταστηματος
ραφια καβας καταστηματων ανακαινιση

Για τις ανάγκες προβολής των ποτών κατασκευάστηκαν εκθετήρια με φωτιζόμενα ράφια χωρίς καλωδίωση Τα ράφια ρυθμίζονται καθ’ ύψος πάνω σε διακριτικές κολώνες αλουμινίου που έχουν τοποθετηθεί στη πλάτη της κατασκευής

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του έργου